Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ajankohtaista

Orioluksen tulevat retket ja tapahtumat!

Mm. matalan kynnyksen lintukävelyitä ja tornipäivystyksiä, katso lisää tästä.

 

Suomen neljäs lintuatlas on käynnissä!

Kirjaa kaikki pesintään viittaavat lintuhavainnot pesimävarmuusindekseillä Tiiraan. Havainnot voi kirjata myös Laji.fi -sivustolle tai puhelimelle ladattavan Mobiilivihko -sovelluksen lintuatlaslomakkeelle.

 

Haapalahden lintutorni on nyt kunnostettu

Savonlinnan Haapalahden lintutorni on taas käyttökelpoinen. Kievarin kierros-latu- ja retkeily-yhdistys toteutti hankkeen.

 

Orioluksen alueen mielenkiintoiset lintuhavainnot

http://www.tiira.fi/mielenkiintoiset_Oriolus.htm

Yhdistykseemme voi parhaiten liittyä BirdLife Suomen kotisivuilla, www.birdlife.fi. Sivujen vasemmasta ylälaidasta löydät kohdan Liity jäseneksi. Kun klikkaat tätä, voit valita seuraavaksi Liity jäseneksi lintuyhdistykseen ja sieltä pääset valitsemaan yhdistyksemme Etelä-Savon lintuharrastajat Oriolus ry. BirdLife Suomi ylläpitää jäsenrekisteriämme.

Suora linkki jäseneksi liittymissivuille on TÄSSÄ. Valitse jäsenyhdistykseksi Etelä-Savon lintuharrastajat Oriolus ry. 

Jäsenenä saat tietoa alueesi lintuasioista ja voit osallistua toimintaan ja tapahtumiin. BirdLife Suomen julkaiseman Birdlife-lehden saat kolme kertaa vuodessa. Lehdessä on ajankohtaista asiaa linnuista sekä myös tietoja eri yhdistysten tapahtumista. Liittymislahjana saat Rissa kiikarissa -lintuharrastusoppaan ja BirdLife Suomen havaintovihon.

Jäsenmaksumme vuonna 2024 on 25 euroa/varsinainen jäsen, 12 euroa/opiskelija- tai koululaisjäsen ja 5 euroa/perhejäsen. Jäsenmaksusta menee BirdLife Suomelle 13 euroa, josta osa myös kansainväliselle BirdLife Internationalille. Orioluksen jäsenenä olet siis tukemassa myös kansallista ja kansainvälistä lintujen hyväksi tehtävää työtä. Perhejäsenmaksun maksaneille ei lähetetä omaa Birdlife-lehteä, eikä siitä makseta BirdLifen jäsenmaksua.

Lisätietoja jäsenyydestä voit kysyä Orioluksen tapahtumissa tai puheenjohtaja Kristiina Järvenpäältä, sähköposti: puheenjohtaja(at)oriolus.org

Tervetuloa mukaan Etelä-Savon lintuharrastajien porukkaan!

 

 Lapinpöllön pojat pesälaatikossaan